Hesap yönetimi

DietBridge Hesap ve Veri Silme

DietBridge danışan hesabınızı ve hesabınızla ilişkili verileri kalıcı olarak silmek için aşağıdaki yöntemlerden birini kullanabilirsiniz.

Birinci yöntem

Uygulama içinden hesabınızı silin

DietBridge mobil uygulamasına erişiminiz varsa en hızlı yöntem hesabınızı doğrudan uygulama içerisinden silmektir.

  1. 1DietBridge
  2. 2Ayarlar
  3. 3Hesap
  4. 4Hesabı Sil

Silme işlemini onayladıktan sonra hesabınız ve silme kapsamındaki hesabınıza bağlı veriler için hesap silme süreci başlatılır. Bu işlem geri alınamaz.

İkinci yöntem

Uygulamaya erişemiyor musunuz?

Uygulamayı kaldırdıysanız veya hesabınıza erişemiyorsanız, hesap silme talebinizi destek ekibimize iletebilirsiniz.

Hesap silme talebi gönder

Talebinizi mümkünse DietBridge hesabınızda kayıtlı e-posta adresinden gönderin. Şifrenizi, sağlık verilerinizi, ölçümlerinizi, fotoğraflarınızı veya başka hassas bilgilerinizi e-posta ile göndermeyin.

Hesap sahipliğini doğrulamak amacıyla ek doğrulama istenebilir.

Silme kapsamı

Hesap silindiğinde ne olur?

Hesap silme işlemi kapsamında DietBridge hesabınız ve hesabınızla ilişkili, silme kapsamındaki kullanıcı verileri kaldırılır.

  • Hesap ve profil bilgileri
  • Danışan sağlık ve beslenme bilgileri
  • Ölçüm ve günlük takip kayıtları
  • Alışveriş listesi verileri
  • Mesajlaşma verileri
  • Kullanıcı tarafından yüklenen ilgili görseller ve dosyalar

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Hesap silme süreciyle ilgili sorularınız için DietBridge destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

dietbridge.official@gmail.com